Het tuinteam bestaat uit de hoofdtuinder Marijke, voedselbosvrijwilligsters Mirna en Johanneke, kruidentuinvrijwilligsters Reem en Melissa en Gaya als 2e tuinder, voor 3 dagen per week. Er komt waarschijnlijk nog een 3e tuinder bij, 1 dag in de week.

Er werken wekelijks een aantal vaste vrijwilligers voor de groenteteelt (zoals Anne, Yvelot, Tineke, Maartje, Charlotte, Yvonne, Lara, Mari, Tessa, e.a.Er komen regelmatig nieuwe vrijwilligers bij, soms voor een korte periode, soms voor langer. Als je interesse hebt om vrijwillig te komen helpen stuur even een email naar info@stadstuinderijnoordoogst.nl en we maken een afspraak.

Het bedrijf is een Erkend Stage Leerbedrijf sinds 2017 en werkt vnl met stagiaires van de biologisch dynamische landbouwschool in Dronten: Warmonderhof

Er zijn ook oogsters die graag een dagdeel willen meewerken op het land, die zijn welkom, vooral op de zaterdagen, vanaf 15 april. Er is altijd werk genoeg, vooral in het hoogseizoen, en als er mensen met vakantie gaan.

Marijke
Gaya
Tineke
Yvelot
Anne
Anne
Maartje