Het tuinteam bestaat nu uit de hoofdtuinder Marijke, voedselbosvrijwilligsters Mirna en Johanneke, kruidentuinvrijwilligsters Reem en Melissa en twee 1e jaars stagiaires Warmonderhof vanaf augustus’22: Isabella en Joukje, die ook alweer vertrekken komende maanden. Gaya wordt nu ingewerkt tot 2e tuinder.

Er werken wekelijks een aantal vaste vrijwilligers voor de groenteteelt (zoals Anne, Yvelot, Tineke, Maartje, Floortje, Abi, Azadeh, Marja, Renou, Julia). Er komen regelmatig nieuwe vrijwilligers bij, soms voor een korte periode, soms voor langer. Als je interesse hebt om vrijwillig te komen helpen stuur even een email naar info@stadstuinderijnoordoogst.nl en we maken een afspraak. (Ik neem geen telefoon op van “onbekende” nummers…)

Het bedrijf is een Erkend Stage Leerbedrijf sinds 2017 en werkt vnl met stagiaires van de biologisch dynamische landbouwschool in Dronten: Warmonderhof

Er zijn ook oogsters die graag een dagdeel willen meewerken op het land, die zijn welkom, vooral op de zaterdagen, vanaf 15 april. Er is altijd werk genoeg, vooral in het hoogseizoen, en als er mensen met vakantie gaan.

VACATURE 2e jaars stagiaires:Stageplek 2023

Marijke
Isabella
Joukje
Gaya
Tineke
Yvelot
Anne
Anne
Maartje